• ps24
  • ps24

PS24

PS24 is een logistiek uitzendbureau / technisch uitzendbureau dat gekenmerkt wordt door haar persoonlijke benadering en klantgerichte manier van zaken doen. Als onderdeel van uitzendbureau Orions, beschikken wij over meer dan 10 jaar ervaring in de uitzendbranche en kunnen wij middels onze grote netwerk een totaaloplossing bieden voor de klant. PS24 uitzendkrachten zijn gespecialiseerd en vakkundig met aantoonbare ervaring. Daarnaast beschikt PS24 over het SNA keurmerk.

Onze Missie

PS24 streeft ernaar om zoveel mogelijk opdrachtgevers te ontzorgen op het gebied van personeel. Door onze grote netwerk in het binnen- en buitenland kunnen wij snel en flexibel personeel in uw bedrijf plaatsen. Als technisch uitzendbureau / logistiek uitzendbureau begrijpen wij als geen ander het belang van vakkundig en gekwalificeerd personeel binnen het technische / logistieke bedrijfsleven. Wij bieden u personeel waar u oprecht blij van wordt.

Over Ons

Onze Kernwaarden

Professioneel
Jarenlange ervaring en kennis van de markt. Service waar u blij van wordt.

Effectief
Duidelijke afspraken, korte lijnen en persoonlijke benadering.

Betrouwbaar
SNA keurmerk & ABU keurmerk.

Onze Belofte

Aangezien bij PS24 persoonlijke relaties hoog in het vaandel staan, krijgt u vanaf het begin te maken met één contactpersoon waarmee u zaken doet. Met meer dan 10 jaar ervaring in de uitzendbranche en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, is PS24 een partner met een service waar u niet naar hoeft om te kijken. Hierdoor kunt u focussen op datgene waar u goed in bent.

Over Ons

Blog

Contact Ons

Bluesroute 29,
4331 WG Middelburg,
Nederland

: 0118-236077
www.ps24.nl
 info@ps24.nl

logistiek uitzendbureau

logistiek uitzendbureau